image
image
image
image

Afgelopen vrijdag raasden diverse onweersbuien over Nederland. Dit heeft voor grote problemen gezorgd. Hooijer Renkum heeft haar opdrachtgevers geholpen met het opruimen van de gevolgschade.

Zo veroorzaakte de storm bij een opdrachtgever schade aan het asbestdak. Stukken golfplaat vielen op de vloer in de fabriek. Op de rails voor de ovenkarren. Binnen 24 uur moest er opgeruimd worden, om stagnatie van het productieproces te voorkomen. Wij hebben dezelfde avond een containment gebouwd. De volgende dag zijn de restanten gesaneerd. Binnen 24 uur na het belletje is het containment vrijgegeven en opgeruimd.

Ook zijn we gisteren gestart met het opruimen van een tuin in Leersum. Het noodweer heeft bij deze particuliere opdrachtgever geleid tot veel schade. Diverse grote bomen zijn omgevallen en enkele toppen zijn uit de bomen geslagen. Om het gazon zoveel mogelijk te sparen, hebben we rijplaten gelegd en werken we met klein materieel. Het groenafval wordt afgevoerd naar ons circulaire bedrijventerrein GroeneWaarden.