INFRASTRUCTUUR

Hooijer Wegenbouw B.V. is uw specialist op het gebied van infrastructurele werken. Hooijer heeft veel ervaring en kennis op alle vlakken van de wegenbouw.

Onze opdrachtgevers zijn overheden (rijk, provincies en gemeenten), semi-overheden, bedrijven, (woning)stichtingen en particulieren. Van openbare weg tot tuinpad of bedrijventerrein tot schoolplein, Hooijer Wegenbouw verzorgt het hele traject voor u.

Voor de realisering van de volgende werkzaamheden bent u bij Hooijer Wegenbouw aan het juiste adres:

  • Aanleg van vrij verval rioleringen en persrioleringen, uitgevoerd in beton, PVC of PE.
  • Aanleg van infiltratieputten, -boxen of rioleringen, ten behoeve van het afkoppelen van hemelwater.
  • Aanleg van gedegen funderingsconstructies, om zo een lange levensduur van de weg te garanderen.
  • Aanleg van halfverhardingen, elementenverhardingen (indien mogelijk machinaal), betonverhardingen en asfaltverhardingen.

Ontwerp en advies

Een goed infrastructureel project staat of valt bij een goed ontwerp. Hooijer Wegenbouw realiseert zich dit en wil die zorg bij de opdrachtgever uit handen nemen. Wij hebben ervaring met de traditionele RAW-bestekken, maar ook met de nieuwere contractvormen zoals Design & Construct en Turnkey-bestekken. Zo is Hooijer Wegenbouw bij elke contractvorm een goede en betrouwbare keuze. Met een combinatie van ervaren medewerkers, jong bloed en een passie voor het vak maken wij een goed ontwerp voor elk project.
image
image
image
image