Sloopwerk

Hooijer Renkum sloopt wat u in de weg staat! Of het nu een schoolcomplex, bedrijfspand of woning betreft, Hooijer Renkum zorgt voor een goede sloop en een tweede leven voor de vrijkomende materialen. Hooijer Renkum beschikt over de BeoordelingsRichtLijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007), het certificaat waar u een professioneel sloopbedrijf aan herkent.

Dankzij de expertise van onze personeelsleden en de juiste machines zijn wij in staat om elk object op een goede en duurzame manier te slopen. De gebouwen worden selectief gesloopt, zodat de vrijkomende materialen hergebruikt kunnen worden. Hooijer Renkum geeft het gebouw een tweede leven!

Hergebruik sloopmaterialen

Vanuit onze sloopprojecten worden sloopmaterialen ingezameld ten behoeve van het hoogwaardig hergebruik ervan. De materialen worden bewerkt zodat deze opnieuw kunnen worden verkocht of zelfs kunnen worden geüpgraded naar bijvoorbeeld meubels.

Inventarisatie huidige inhoud

Een sloopklaar gebouw hoeft niet altijd afgeschreven te worden. Het gebouw beschikt over genoeg materialen die hergebruikt kunnen worden en dus waarde hebben. De materialen in het te slopen pand kunt u door Hooijer Renkum laten inventariseren. Wij kijken naar de sloopmaterialen die van waarde zijn van het pand en genereren zo opbrengst voor de opdrachtgever.

image
image
image
image
×

Kan ik u helpen met een planningsaanvraag?

× Planningsaanvraag?