Grondwerk

Met het uitgebreide machinepark dat Hooijer Renkum tot haar beschikking heeft kan elk project worden uitgevoerd met de juiste machine. Of u een tuin uitgegraven moet hebben of een grote bouwput; Hooijer heeft het juiste materieel. Wij beschikken over (rups)kranen van 800 tot 35.000 kg en kunnen zodoende elke klus aan. Voor de aan- en afvoer van grondsoorten hebben wij diverse vrachtauto’s. Zo biedt Hooijer passende werktechnieken voor elk project!

Wat voor grondwerken voeren wij uit?

Bij grondwerk kunt u denken aan het ontgraven van bouwputten, het graven van wadi's, vijvers en sloten, het aanleggen van berg-bezinkvijvers, het plaggen en verschralen van heidegebieden en de aanleg van tuinen.

Wetgeving

Wat betreft grondwerk bent u bij Hooijer Renkum aan het juiste adres. Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers en diverse machines om grondwerk toe uit te voeren en grond te transporteren. Hooijer staat op de VIHB-lijst van het NIWO en mag allerlei (grond)transporten uitvoeren. Ook het verrichten van grondonderzoek, partijkeuringen en de benodigde meldingen bij SenterNovem kunnen wij verzorgen.
image
image
image
image