Bodemsanering

Hooijer Renkum voert tank-, bodem- en watersaneringen uit op de meest uiteenlopende plaatsen, zelfs onder gebouwen. Hooijer beschikt over procescertificaat “Uitvoering van (water)bodemsanering” en voldoet hiermee aan de beoordelingsrichtlijn SIKB 7000 protocol 7001: Uitvoering van landbodemsanering met conventionele methoden.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden beschikt Hooijer over eigen gespecialiseerde DLP-ers, KVP-ers, deco-units en graafmachines en vrachtauto’s met overdrukcabines. Zodoende kunnen wij saneringen met eigen personeel en materieel uitvoeren. Onze mensen zorgen ervoor dat het project op de goede manier wordt uitgevoerd en de verontreinigde grond op een verantwoorde manier vervoerd en gereinigd wordt.

Ontzorgen

Hooijer is BRL 7000-gecertifceerd en mag conventionele bodemsaneringen uitvoeren. Wij beschikken over geruime ervaring op het gebied van bodemsaneringen en weten als geen ander wat er nodig is om een bodemsanering succesvol uit te voeren. Hooijer ontzorgt haar opdrachtgevers door, indien gewenst, de benodigde bodemrapportage te laten maken, de BUS-melding uit te voeren en het V&G-plan te maken. Verder verzorgt Hooijer de benodigde meldingen naar bevoegd gezag en de eindrapportage.
image
image
image
image