image
image
image
image
image

Traditiegetrouw vindt het laatste weekend voor de bouwvak ons jaarlijkse personeelsfeest met partners en kinderen plaats. Helaas gooiden ook dit jaar de aangescherpte coronamaatregelen roet in het eten.

Gelukkig was het wel mogelijk om op een veilige manier, fysiek een personeelsbijeenkomst te organiseren op ons eigen bedrijventerrein. Afgelopen vrijdag werd er onder het genot van een drankje en frietje uit de ingehuurde frietkraam, uitgebreid bijgepraat door de collega’s.

Er klonken mooie woorden vanuit de directie en drie jubilarissen werden gehuldigd. Bart, Arnold en Harm werden onder toeziend oog van alle collega’s in het zonnetje gezet en geprezen voor hun grote betrokkenheid en harde werk de afgelopen 25 jaar. Hooijer Renkum is er trots op elke dag te mogen rekenen op de trouwe inzet van deze ervaren krachten.

Voor alle collega’s was er een cadeautas en een uitgebreid BBQ-pakket van Buitenpoort Catering. Daardoor werd dit weekend genoten van een volledig verzorgde barbecue in eigen tuin, heerlijk!