image
image
image
image
image
image
image
image
image

PROJECTBESCHRIJVING

Het gaat hier om de totaalsloop van het oude politiebureau in Velp uit 1973. Het hele gebouw is verwijderd en de locatie is door ons bouwrijp opgeleverd. Op deze plek aan de Stationsstraat komt een compleet nieuw politiebureau.

Voorafgaand aan het machinale sloopwerk is door ons het aanwezige asbest gesaneerd. Ook zijn door ons alle elementen van het pand verwijderd en gescheiden voor direct circulair hergebruik. Tot alleen de kern van het gebouw overbleef: het steen, beton en ijzer.

De rest van het pand is gecontroleerd en met behulp van een hydraulische kraan met sorteergrijper gedemonteerd. Met een graafmachine is het vrijgekomen materialen direct gesorteerd in containers en afgevoerd naar erkende verwerkers.

Een specialistische en uitdagende klus, mede doordat in de directe omgeving veel woonhuizen staan. We hebben maatregelen getroffen die zorgen voor optimale veiligheid en minimale overlast voor de omgeving tijdens de sloopwerkzaamheden.

Op de foto’s is bijvoorbeeld het nevelkanon goed te zien. De minuscule waterdeeltjes verbinden zich aan de stofdeeltjes in de lucht. Zo worden de stofdeeltjes in de lucht opgenomen, slaan ze neer en wordt stofoverlast tot een minimum beperkt.

PROJECT DETAILS

  • Projectperiode: najaar 2021
  • Locatie: Velp
  • Dienst: Sloopwerk
×

Kan ik u helpen met een planningsaanvraag?

× Planningsaanvraag?