image
image
image
image
image
image

PROJECTBESCHRIJVING

Verpleeghuis De Lingehof in Bemmel, dat deel uitmaakt van Zinzia Zorggroep, krijgt een nieuwe eigen entree. Tot nu werd de ingang gedeeld met een ander zorgcentrum dat in hetzelfde gebouw gehuisvest is. Net als bij meerdere verpleeghuizen van Zinzia, is de entree straks niet voorzien van een klassieke receptie maar onderdeel van een restaurantomgeving oftewel een ‘Warm Welkom’.

Twee maanden gelegen ontving Hooijer Renkum een spoedaanvraag betreft het ontwerp voor de herinrichting van het buitenterrein van deze entree. Uitdagend aan dit project was de strakke planning, zodat alles nog voor de bouwvak gereed zou zijn. Van advies en ontwerp tot realisatie.

We zijn gestart met het verwijderen van de verouderde bestrating en beplanting aan de voorkant en rechterzijde van het pand. Aan deze zijde is de hospice gesitueerd, welke dit jaar een eigen zelfstandige plek heeft gekregen in De Lingehof. Het straatwerk is vernieuwd en ook realiseerden we nieuwe betonnen plantenvakken. Voor voldoende privacy hebben we tuinschermen geplaatst.

Nog voor de bouwvak hebben we alle werkzaamheden aan het terras van het ‘Warme Welkom’ af kunnen ronden. Hooijer Renkum heeft met trots een bijdrage geleverd aan deze mooie en gastvrije omgeving waar zowel de bewoners als mensen uit de omgeving gebruik van kunnen maken. Een uitdagend project waar de diverse facetten van Hooijer Renkum aan bod kwamen.

PROJECT DETAILS

  • Opdrachtgever: Zinzia zorggroep
  • Projectperiode: juni- juli 2021
  • Locatie: Bemmel
  • Dienst: Grondwerk