image
image
image
image
image
image

PROJECTBESCHRIJVING

Verpleeghuis De Lingehof in Bemmel, dat deel uitmaakt van Zinzia Zorggroep, heeft een nieuwe eigen entree gekregen. De ingang werd gedeeld met een ander zorgcentrum dat in hetzelfde gebouw gehuisvest is. Net als bij meerdere verpleeghuizen van Zinzia, is een entree niet voorzien van een klassieke receptie maar onderdeel van een restaurantomgeving oftewel een ‘Warm Welkom’.

Wij ontvingen een spoedaanvraag voor het ontwerp en de herinrichting van het buitenterrein bij deze entree. De uitdaging in dit project was de strakke planning, zodat alles binnen twee maanden gereed zou zijn. Van advies en ontwerp tot realisatie.

We zijn gestart met het verwijderen van de verouderde bestrating en beplanting aan de voorkant en rechterzijde van het pand. Aan deze zijde is de hospice gesitueerd, welke een eigen zelfstandige plek heeft gekregen in De Lingehof. Het straatwerk is vernieuwd en ook realiseerden we nieuwe betonnen plantenvakken. Om voldoende privacy te creëren hebben we tuinschermen geplaatst.

We zijn trots een bijdrage geleverd te hebben aan deze mooie en gastvrije omgeving waar zowel de bewoners als mensen uit de omgeving gebruik van kunnen maken. Een uitdagend project waar de diverse facetten van Hooijer Renkum aan bod kwamen.

PROJECT DETAILS

  • Opdrachtgever: Zinzia zorggroep
  • Projectperiode: juni- juli 2021
  • Locatie: Bemmel
  • Dienst: Grondwerk
×

Kan ik u helpen met een planningsaanvraag?

× Planningsaanvraag?