Hooijer Renkum B.V.

Hooijer Renkum BV voert sinds haar oprichting in 1979 diverse werken uit, al of niet voorbereid door haar eigen bedrijfsbureau. Hooijer Renkum BV is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in grond- en sloopwerk, bos- en cultuurtechniek, groenvoorziening, onkruidbestrijding en recycling, in opdracht van bedrijven, particulieren en overheden. Tevens levert zij grond, zand, menggranulaat, split, houtchips, boomschors, etc. en behoort verhuur van gespecialiseerd personeel en de diverse machines tot de mogelijkheden.

   

Samenwerkingen

KernGroen B.V.
In 2010 is KernGroen B.V., de hovenierstak van Hooijer Renkum B.V. opgericht. Dit bedrijf heeft heeft als motto 'De Kracht Buiten Centraal'. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen en terreinen, maar hierbij staan de medewerkers centraal. De voormannen worden versterkt met een team van mensen met een arbeidshandicap. Voor meer informatie, kunt u de website van Kerngroen bezoeken.

   

Effectief Personeelsdiensten B.V.
Jarenlang is Effectief verbonden aan Hooijer Renkum B.V. en Hooijer Wegenbouw B.V. Hoewel Effectief helemaal zelfstandig draait, hebben beide bedrijven al veel voordeel gehad bij de onderlinge samenwerking. Diverse medewerkers van Hooijer zijn via Effectief in dienst gekomen. Voor meer informatie, kunt u de website van Effectief bezoeken.

  

Logo Effectief

  

Hooijer Renkum BV
Energieweg 7T: +31 (0)317 318 666
6871 KB RenkumF: +31 (0)317 316 441
  
Postbus 1019E: info@hooijer.nl
6870 DA RenkumContactformulier
Bel voor meer info:
+31 (0)317 318 666
Copyright © Hooijer Renkum B.V. 2017 | Webdesign & CMS : DO IT-online